Tracee Ellis Ross wil dat je van je lichaam houdt, ook al ben je dit jaar aangekomen

09 Apr 2021

Tracee Ellis Ross wil dat je van je lichaam houdt, ook al ben je dit jaar aangekomen

Als je lichaam er tegenwoordig een beetje anders uitziet nadat je een jaar in een pandemie hebt geleefd, is Tracee Ellis Ross hier om je te vertellen dat je niet de enige bent.

In een nieuwe video deelde ze donderdag op Instagram, de zwart-achtige ster gaf toe dat ze het afgelopen jaar minder tijd in de sportschool heeft doorgebracht dan ze normaal zou doen en eten at als haar 'troost' en haar 'traktatie' om te kunnen omgaan met alles wat er gaande was Aan. "Ik heb mijn lichaam niet getransformeerd en niet getraind als een gekke vrouw ... en als gevolg daarvan voelt mijn lichaam anders aan", zei ze.

Maar in plaats van me te beklemtonen over extra gewicht, Ross kiest ervoor om haar lichaam dankbaar te zijn voor het dragen van haar door deze tijd, samen met de "wijsheid" die het haar heeft getoond.

Bekijk dit bericht op Instagram

"Met alle scherpte en hardheid en geweld en angst die er is geweest, is de zachtheid van mijn lichaam misschien een zegen. Het heeft me kunnen voeden op een manier die mijn geest niet kon", zei Ross.

Ze vervolgde met te zeggen dat "dit een tijd is om overal mededogen te bieden", en dat geldt ook voor ons lichaam.

Het kan ongelooflijk moeilijk zijn om om te gaan met veranderingen in de hoe we eruit zien, vooral wanneer zovelen van ons het afgelopen jaar om zoveel verschillende redenen hebben geworsteld. Maar Ross heeft gelijk: ons lichaam heeft iets geweldigs gedaan door ons er doorheen te helpen, en we verdienen het allemaal om onszelf een beetje speling te geven.