Niecy Nash zegt dat vrouw Jessica Betts de eerste vrouw is die ze ooit aantrekkelijk heeft gevonden

31 Mar 2021

Niecy Nash zegt dat vrouw Jessica Betts de eerste vrouw is die ze ooit aantrekkelijk heeft gevonden

  • Niecy Nash en haar vrouw, Jessica Betts, verschenen in de laatste aflevering van "Red Table Talk".
  • Het paar vertelde hoe ze begonnen te daten (en in augustus 2020 trouwden) na jarenlang vrienden te zijn geweest.
  • Nash zei dat ze vóór haar relatie met Betts "nog nooit met een vrouw uitging".
  • Bezoek Insider's homepage voor meer verhalen.

Niecy Nash zegt dat haar vrouw Jessica Betts, met wie ze in augustus 2020 trouwde, de enige vrouw is tot wie ze zich ooit aangetrokken voelde .

"Ik heb tot nu toe nog nooit met een vrouw uitgegaan", zei Nash woensdag in de aflevering van "Red Table Talk" op Facebook Watch.

Tijdens de aflevering gingen Nash en Betts zitten met gastheren Jada Pinkett Smith, Adrienne Banfield Norris en Willow Smith voor een openhartig gesprek over hun relatie. Nash sprak ook over haar eerdere romans met ex-echtgenoten Don Nash (met wie ze drie kinderen deelt) en Jay Tucker.

"Het was de eerste keer in mijn leven dat ik me ooit volledig had gezien", Nash zei dat hij bij Betts was. "En het veranderde me."

Nash en de muzikant maakten voor het eerst contact op sociale media in 2015.

Nash zei dat ze in de documentaire beelden tegenkwam van Betts die zong. " The Same Difference "werd dat jaar uitgebracht en volgde haar op sociale media.

Betts volgde uiteindelijk de" Claws "-ster terug en ze onderhielden een vriendschap voor vierenhalf jaar.

Betts verscheen zelfs in een aflevering van "Claws", maar het paar waren op dat moment vrienden en zeiden dat geen van beiden vals speelde tegen hun partners.

Op "RTT" zei Nash dat ze niet op zoek was naar een relatie toen ze Betts ontmoette.

Betts, aan de andere kant, "wist dat er iets speciaals aan haar was en ik wist dat ik haar wilde terwijl ik niemand anders wenste."

A post gedeeld door Niecy Nash (@ niecynash1)

"Ik heb mezelf toestemming gegeven om te voelen wat ik op dat moment voelde en me er niet voor te verontschuldigen", zei Nash, en hij legde uit dat ze gedeeltelijk aarzelde om in een relatie met Betts omdat ze bang was dat hun vriendschap 'het misschien niet zou overleven'.

Het keerpunt kwam toen ze elkaar op een dag ontmoetten om wijn en krabben te eten.

"Toen we dit keer met elkaar spraken, kruisten mijn ogen en ik zag haar anders op dat moment," herinnerde Nash zich, zeggend dat ze "wat energieën uitwisselden".

Toen gingen ze naar Nash 'plek om een ​​van haar favoriete films te kijken en kort voor het einde van de film legde de actrice' Never Have I Ever 'haar hand op Betts' nek.

Later die avond kuste Nash haar op de wang "en ik vroeg haar of ze wilde gaan liggen," zei Betts.

Het stel verloofde zich op 3 juli 2020. Betts was de eerste die een aanzoek deed en zei dat het gebeurde terwijl ze "mager onderdompelden in de hot tub".

Betts herinnerde zich de actrice "die dag op mijn zenuwen werkte". Dus toen ze de vraag aan Nash voorlegde, zei ze: "Als iemand me op de zenuwen werkt, dan ben jij het. Trouw met me."

Als antwoord zei Nash: "wat dan ook" en de ring was op haar vinger gelegd. Toen stelde Nash aan Betts een ring voor die ze al voor haar had uitgekozen.

Nash verraste volgers toen ze op 31 augustus hun bruiloft in de achtertuin onthulde via Instagram.

plaats twee dagen eerder, zei het paar op "RTT." Vóór de bruiloft wisten fans niet dat ze een relatie had met Betts, naar wie Nash nu verwijst als haar 'hersband' en 'de grootste liefde van mijn leven'.

Een bericht gedeeld door Niecy Nash (@ niecynash1)

Over hoe ze zichzelf labelt, zei Nash dat ze in de war raakte nadat haar jongste kind haar een video had laten zien waarin verschillende soorten seksualiteit werden uitgelegd. Op 'RTT' noemde Nash zichzelf 'gratis' en legde ze uit waarom ze in de war was toen mensen de uitdrukking 'coming out' gebruikten toen ze haar huwelijk met Betts onthulde.

'Ik was nergens', ze zei. "Ik leidde geen seksueel onderdrukt leven. Ik hield van de jongens met wie ik was toen ik bij hen was. En nu is dit van wie ik hou. Ik leefde niet voor een leugen of probeerde mezelf als een man te maken. hen. "

Bekijk de volledige aflevering van" Red Table Talk "hieronder.

Gerelateerde Facebook-post

Gedeeld vanaf Facebook Lees het originele artikel op Insider