Mama maakt honderden indruk met haar simpele hack voor haar kinderen op school

25 Apr 2021

Mama maakt honderden indruk met haar simpele hack voor haar kinderen op school

Een moeder heeft honderden ouders versteld doen staan ​​nadat ze haar hack had gedeeld om haar kinderen elke dag op tijd de deur uit te krijgen, en velen zeiden dat dit de perfecte oplossing is voor drukke ochtenden.

De Australische vrouw, Jacki genaamd, onthulde hoe ze elke zondag 'snackzakjes cornflakes' klaarmaakt, die ze vergezelt met minikartons met elke ochtend melk.

Haar kinderen kunnen dan genieten van hun ontbijt in de auto zonder dat Jacki zich zorgen hoeft te maken over de tijd.

Jacki schreef op Facebook: 'Hier is een kleine hack die ik gebruik als we' s ochtends achterlopen om de kinderen te eten te geven en de deur uit te gaan voor school en werk.

'Ik maak deze ontbijtgranenzakjes ter grootte van een snack op zondag klaar en bewaar tetrapakketten met volle mini-melk in de koelkast.

'Mijn kinderen knabbelen en nippen er graag van in de auto. Ze zijn geweldig voor ochtenden wanneer ze het moeilijk vinden om gemotiveerd te raken. '

Ze voegde eraan toe:' Het scheelt de "Drill Sargeant" die naar buiten komt. '

Honderden andere moeders en vaders die haar bericht zagen, waren onder de indruk en vroegen zich af waarom ze nog nooit aan de truc hadden gedacht.

'Dit is geweldig, heeft een moeder gepost.

' Ik ben een alleenstaande moeder en werkt fulltime met een reis van 50 minuten in elke richting in de mix. De dagen zijn lang voor mijn kleine persoon, en soms is die extra 20 minuten slaap belangrijker dan een maaltijd aan tafel. '

Een ander voegde toe:' Ik ben een leraar en ik heb zoveel kinderen die hongerig binnenkomen omdat ze geen ontbijt hebben gehad.

'Ze zijn chagrijnig en kunnen zich niet concentreren. Ik koop fruit voor die kinderen die geen ontbijt hebben. Goed gedaan mama voor het verstrekken van hersenvoedsel voor je baby's voordat ze naar school gaan. '

Anderen stelden voor dat de vrouw havermoutpap in een thermosfles zou proberen, of wat fruit door elkaar klopte elke ochtend om een ​​smoothie te maken.

Velen zeiden dat de beste herbruikbare container om te gebruiken als je geen ritssluitingszakjes wilt gebruiken, de $ 4 is Breakfast To Go-container van Kmart.

'We doen dit ook', schreef een andere vrouw.

'Kmart heeft een paar handige bakjes die ik een paar dagen van tevoren klaarmaak, het ontbijtgranen blijft ook knapperig in de koelkast. '

De Breakfast To Go-bak heeft een indrukwekkende vijf- sterbeoordeling online, waar shoppers het hebben beschreven als 'handig', 'geweldig' en 'erg handig voor werk of school'.

Lees meer