Lucy Hale heeft haar haar in de lente citroenhoningblond geverfd

19 Apr 2021

Lucy Hale heeft haar haar in de lente citroenhoningblond geverfd

Als er één beroemdheid is die constant als doelen voor kort haar fungeert, is het Lucy Hale. Serieus, haarstylisten in het hele land moeten het beu worden van klanten die als referentie foto's van de Pretty Little Liars-ster binnenbrengen. Nou, jammer, want ze heeft het net weer veranderd, dus het is tijd om die afspraken te maken.

De beroemde brunette begon haar donkere haar in februari lichter te maken en werd in maart nog blonder, maar haar laatste transformatie misschien wel de lichtste - en slimste - die ze ooit is geweest. Op 12 april debuteerde Hale met haar nieuwe citroenhoningblonde haar, met ondertiteling van de selfie met de bijpassende emoji's!

"??✂️", schreef de Katy Keene-acteur. "(Bedankt @johnclarkhaircolour / @jonnyeagland / @johnfriedauk.)"

Bekijk de Instagram-foto.

Van donker naar licht haar gaan is een lang spel, maar Hale is niet de enige beroemdheid die de overgang in de afgelopen weken: Zanger Billie Eilish waagde ook de sprong in maart. Net als Hale, die geleidelijk lichter en lichter werd, onthulde Eilish dat haar proces zes weken duurde.

Wat het kapsel van Lucy Hale betreft, het lijkt erop dat de acteur zich een weg baant door al onze favoriete karbonades van 2021. De afgelopen maanden rockt Hale een ontgroeide bob, een perfect veelzijdige look voor degenen die kort willen gaan maar niet te kort. Haar nieuwe snit, die stylist Jonny Eagland omschrijft als "ongedaan gemaakt en vol textuur", past beter in de categorie kleine bob. Zoals de naam duidelijk maakt, is de kleine bob een scherpere, kortere look die dicht bij de kaaklijn ligt.

Ter referentie, hier is hoe Lucy's haar er vroeger uitzag:

Bekijk de Instagram-foto.

Eerlijk gezegd zou elk van deze looks perfect zijn voor de komende warme lente- en zomermaanden.

Aan de andere kant van het spectrum gaan veel beroemdheden nu voor XXL-haarlook. Weet je, de onmogelijk lange en glamoureuze lokken die vaak zeemeerminhaar worden genoemd. Onlangs wiegde een platinablonde Anya Taylor-Joy, die haar wenkbrauwen ook een paar tinten donkerder houdt, de blik op de Golden Globes van 2021.

Bekijk de Instagram-foto.

Dus, wat is meer jouw stijl: naar de kaak of naar de vloer? Hoe dan ook, Glamour heeft je gedekt. Klik hier voor eindeloze inspiratie en advies.

Nu kijken: glamourvideo.