Jennifer Hudson vertrouwt erop dat deze SPF-moisturizer van $ 30 goed werkt met haar huidskleur

17 Apr 2021

Jennifer Hudson vertrouwt erop dat deze SPF-moisturizer van $ 30 goed werkt met haar huidskleur

  • Jennifer Hudson heeft zojuist haar favoriete vochtinbrengende crème gedeeld met SPF die "goed werkt" met haar huidskleur, de Olay Regenerist Whip SPF 25.
  • "Ik hou van de lichtheid; het voelt natuurlijk aan. Het voelt alsof mijn huid kan ademen, "zei ze over het product.
  • Ze deelde ook haar favoriete retinolserum en nachtcrème van het merk.

Als actrice , zangeres en moeder van een 11-jarige zoon, heeft Jennifer Hudson niet altijd tijd voor een 10-stappen huidverzorgingsroutine - hoe multifunctioneler een product is, hoe beter. Daarom houdt ze van de Olay Regenerist Whip SPF 25 als vochtinbrengende crème voor overdag, omdat het ook als zonnebrandcrème fungeert.

"[Het is] gemakkelijk te gebruiken en het heeft alles: van je vitamines tot je zonnebrandcrème. , "Vertelde ze onlangs aan People ter promotie van haar partnerschap met het merk." Je hoeft niet verschillende dingen te gebruiken. "

$28.94

Nu winkelen

De ultralichte formule bevat een geavanceerd amino-peptidecomplex dat de elasticiteit van de huid helpt verbeteren en haar beschermt tegen de schadelijke UV-stralen van de zon.

De 39-jarige Respect-ster vertelde Byrdie dat ze dol is op omdat het, in tegenstelling tot andere zonnebrandmiddelen, moeiteloos in haar huid smelt zonder een witte zweem achter te laten. "[Het] werkt zo goed met mijn huidskleur. Het verandert mijn huidskleur niet en zit er niet bovenop, "zei ze." Ik hou van de lichtheid; het voelt natuurlijk aan. Het voelt alsof mijn huid kan ademen, en het werkt goed met make-up. ”

Haar bijnaam voor het product is" mijn zweep ", een knipoog naar de zachte textuur maar ook de snelle, gemakkelijke aard. En om die redenen is ze niet de enige die er dol op is.

"Ik had nooit gedacht dat ik een vochtinbrengende crème zou vinden die aanvoelt alsof niets mijn gezicht verstikt. Het is gewichtloos en soepel ", schreef een recensent op de site van het merk." Mijn make-up wordt beter en het gaat de hele dag langer mee met veel minder aanpassingen. Ik heb de afgelopen weken zoveel complimenten op mijn huid gekregen ", voegde een ander eraan toe.

" Ik heb een aantal van de duurdere gezichtscrèmes geprobeerd, maar ik kom keer op keer terug bij Olay Regenerist, " schreef iemand anders.

Omdat Hudson het graag simpel houdt, voltooit ze de verzorging van haar huid 's nachts met nog twee Olay-producten: het Regenerist Retinol24 MAX Serum en de Regenerist Retinol24 Night Face Moisturizer.

"Ik hou ervan om dingen tot een minimum te beperken, maar geef mijn huid wat ze nodig heeft, wanneer ze het nodig heeft, en creëer er een routine omheen", vertelde ze Byrdie. "Het vereenvoudigd houden - niets te gek, extreem , of zelfs lang, waardoor mijn huid gezond blijft in de oorspronkelijke staat. ”

Ga hierheen om u aan te melden bij Prevention Premium (ons voordeligste abonnement met volledige toegang), abonneer u op het tijdschrift of ga digitaal -alleen toegang.

Probeer 200+ thuis trainingsvideo's van Men's Health, Women's Health, Prevention en meer op All Out Studio 14 dagen gratis!