Is deze alleenstaande vader 'raar' door samen te slapen met zijn 4-jarige zoon?

21 Apr 2021

Is deze alleenstaande vader 'raar' door samen te slapen met zijn 4-jarige zoon?

Een alleenstaande ouder zijn kan lastig zijn, vooral als de andere ouder er niet bij betrokken is. Als je het geluk hebt familie te hebben, kan dat een enorme hulp zijn, tenzij je familie natuurlijk twijfelt aan de manier waarop je je kind opvoedt. Een Reddit-gebruiker vertelde hoe zijn zus het vreemd vond dat hij aanhankelijk was en steun gaf aan zijn zeer jonge zoon, en we voelen zijn pijn.

“Ik (24m) heb een 4-jarige zoon, Jackson. Mijn ex-vriendin is er niet meer sinds hij ouder was dan 2, dus het zijn alleen ik en hij, 'schreef Redditor oddsituation111. Volgens zijn bericht is Jackson super aanhankelijk met iedereen en houdt hij ervan zijn vader te knuffelen en te kussen. (Dat is een van de dingen die die leeftijd zo leuk maken.)

Meer van SheKnows
 • Wat ouders moeten weten over seksueel misbruik: praat met je kinderen om ze te beschermen
 • "Soms komt hij 's nachts naar mijn kamer omdat hij bang is of me gewoon mist, en ik laat hem bij me slapen", vervolgt Oddsituation. "Hij doet het niet vaak - meestal als hij een nare droom heeft." Blijkbaar is het paar onlangs verhuisd naar een nieuw appartement, en Jackson heeft moeite om zich aan zijn nieuwe kamer aan te passen, dus glijdt hij de laatste tijd wat meer de kamer van zijn vader binnen.

  Dat was geen probleem totdat Odd zijn zus en haar kinderen had voor een film op vrijdagavond en een slaapfeestje. Nadat iedereen in slaap was gevallen, liep Jackson terug naar de kamer van zijn vader voor de nacht. De volgende dag, toen Odds zus zijn kamer binnenkwam om te kijken of hij wilde ontbijten, zag ze de twee samen in bed slapen.

  "Ze zei niets, maar toen ik in de keuken was, zei ze vertelde me dat dat echt 'ongepast' was. ”Toen hij haar vroeg waar ze het over had, vertelde ze hem blijkbaar dat hij voorzichtig moest zijn, anders zouden andere mensen het verkeerde idee krijgen, vooral met de manier waarop Jackson hem altijd knuffels gaf en kussen. "Ik vroeg haar wat er mis mee was en het leek haar niet juist dat ik zijn vader ben, niet zijn moeder, dus het is raar", zei hij, eraan toevoegend dat zijn zus zei dat haar man zich niet zo gedroeg met hun zoon. "Ze wees er ook op dat onze vader ook niet zo was met mij (een beetje waarom ik probeer anders te zijn met mijn zoon)."

  De vader legde uit dat het hem stoorde dat de gedachten van zijn zus zouden verdwijnen Daar. "Ik belde haar op en zei dat ze geen f ****** perverseling was, alleen maar omdat haar man zich anders gedraagt ​​met hun kinderen en haar zaken [de volgende keer] bemoeit," schrijft hij. Nu is hun moeder ook betrokken en boos dat Oddsituation zijn zus een viezerik noemde.

  Misschien waren dat niet de beste woorden om zichzelf te verdedigen, maar hij voelde zich slecht over het conflict, maar niet over zijn methode van ouderschap, dus hij draaide deze vraag door naar het forum.

  De stem van gebruiker G8RTOAD was NTA [niet de a ******]. 'Ze seksualiseert je relatie met je zoon, en ze moest worden verteld dat ze zich met haar eigen zaken moest bemoeien. Dus waar kruipt je zoontje van 4 in en slaapt af en toe in je bed. Het is zijn veilige zone. En dus wat als hij je kust en je veel knuffelt; dat is wat kleine kinderen doen ', schreven ze. "Ze moet accepteren dat geen twee kinderen hetzelfde zijn en ze moet ook onthouden dat hij maar één ouder heeft en niet twee."

  En gebruiker CopperPegasus bracht naar voren dat Odds zus misschien een scheef beeld heeft van de genderspecifieke dynamiek van ouderschap. "Dit ... bij gebrek aan een beter woord ... het fetisjen van de moederband boven al het andere doet niemand goed", schreven ze. “NIET alle vrouwen zijn verzorgers. Sommige zijn ronduit slecht en mogen nooit in de buurt van kinderen worden toegelaten. DADS zijn ook ouders, en als het oké is dat de ene genderouder overdadig liefheeft, is dat oké voor de andere. MANNEN zijn geen inherente bedreigingen voor kinderen. Er zullen geweldige mannen zijn met kinderen, mannen die weggaan of weggaan (maar hopelijk niet met hun eigen kinderen ffs) en, nogmaals, slechte kerels, net als bij vrouwen. ”

  Nog belangrijker waren de opmerkingen die erop wezen dat, aangezien hij de enige ouder van Jackson is, de vader de enige was die hem knuffels, kusjes en knuffels aanbood. "Kun je je voorstellen hoe het zou zijn voor dat kind als zijn ENIGE OUDER weigerde enige fysieke genegenheid te tonen en weigerde hem te troosten", schreef gebruiker funklab. "Zo'n verwaarloosd kind zou op geen enkele manier kunnen uitgroeien tot een normaal gezond mens."

  Er valt veel te zeggen over de manier waarop mannen worden opgevoed en de manier waarop ze op hun beurt hun kinderen opvoeden. zonen, waarbij het meeste gericht was op de behoefte aan meer knuffels en betere copingvaardigheden. We zijn blij dat deze vader dat aan zijn zoon geeft en zijn zus terugdringt (hoewel hij misschien had moeten stoppen met schelden). Ik hoop dat Jackson niet te snel uit de knuffelfase komt.

  Deze beroemde moeders gebruiken misschien wiet om hen te helpen met dat dagelijkse jongleren.