Dit herstellende haarmasker van $ 28 keerde schade terug door jarenlange hoogtepunten en warmtegereedschappen

16 Apr 2021

Dit herstellende haarmasker van $ 28 keerde schade terug door jarenlange hoogtepunten en warmtegereedschappen

Ik ben de laatste tijd opvallend bezig geweest met haarproducten. Het lijkt erop dat een product hydrateert, het ook zwaar is en niet goed of grondig uitspoelt. Als het lichtgewicht is, laat het mijn haar aanvoelen als stro en ziet het er wazig en kroezend uit. Nu ben ik er zeker van dat de meeste producten die ik naar de stoep sta voor sommigen werken, en evenzo zijn producten die voor mij werken mat voor anderen - met zoveel haartypen zou het bijna onmogelijk zijn om er een te vinden die we kunnen allemaal over eens zijn is de investering waard. Maar tegen alle verwachtingen in zijn 700 recensenten van Opalex No.8 Bond Intense Moisture Mask het erover eens dat dit de nieuwe gouden standaard is, en ik moet zeggen dat ik volledig aan boord ben. Blader gewoon door de beoordelingsfoto's als u twijfelt.

Opalex-producten staan ​​bekend om hun gepatenteerde bond-opbouwende technologie die aangetast haar versterkt, haarstreng voor haarstreng herstelt en voedt. Hun nieuwe vochtverhogende masker maakt gebruik van dezelfde gepatenteerde formule, dit keer in een ultrarijke behandeling die ideaal is voor eenmaal per week gebruik.

Voordelen zijn onder meer minder kroezen en meer vocht, glans, body en gladheid. Het merk raadt aan om het masker te combineren met Opalex nr. 0 Intense Bond Building Hair Treatment en nr. 3 Hair Perfector voor het beste resultaat, maar ik was tevreden met de resultaten en gebruikte het alleen samen met mijn normale dagelijkse shampoo.

Om te gebruiken, shampoo ik zoals normaal en breng dan twee pompjes op mijn haar aan. Het merk stelt twee pumps voor schouderlang haar, meer voor dikker of langer haar, en minder voor korter of dunner haar. Nadat ik het van ongeveer halverwege de lengte tot de uiteinden heb gladgestreken, gebruik ik een kam met wijde tanden om het gelijkmatig te verdelen, daarna blijft het ongeveer 10 minuten zitten. Als ik mijn haar eenmaal heb uitgespoeld, is het onmiskenbaar zachter, gladder en minder verward. Ik blijf deze verminderde kroezen en verhoogde hydratatie de hele week zien, met een absolute toename van de voordelen bij consistent gebruik.

Opalex No.8 Bond Intense Moisture Mask

KOOP HET: $ 28 ; sephora.com

Dit masker is ontworpen voor alle haartypes en is niet de zware, dikke formule die u misschien verwacht. Het is dun genoeg om gemakkelijk uit de pompfles te komen, en dankzij de consistentie kan het als een droom door de lokken worden verspreid.