7 van de beste yogamatten om de versleten yogamatten te vervangen waar je nog steeds aan zweet

16 Apr 2021

7 van de beste yogamatten om de versleten yogamatten te vervangen waar je nog steeds aan zweet

Yoga kan je helpen te ontstressen, je concentratie te verhogen en je houding te verbeteren (naast vele andere dingen). Maar deze voordelen worden waarschijnlijk minder als je in een neerwaartse hond terechtkomt, een vleugje zweetstank opvangt, en dan het grootste deel van je oefening besteedt aan gedachten als: raak je gezicht niet aan en oh sh * t, heb ik net mijn gezicht aangeraakt ? Hetzelfde geldt als het alle grip heeft verloren en het enige waarop u zich kunt concentreren, is niet vallen. Geen van deze scenario's is echt bevorderlijk voor decompressie. Je kunt echter ontspannen, want we hebben de beste yogamatten verzameld om in te ruilen voor je te veel gebruikte yogamat.

Zelfs als je je yogamat regelmatig hebt schoongemaakt, moet deze mogelijk nog worden vervangen omdat ontvouwd voor allerlei thuistrainingen op dit moment. Hier vind je zeven van onze favoriete yogamatten die het waard zijn om ze nu te ruilen.

1. Lululemon De omkeerbare mat 5 mm structuur, $ 88

Oké, dus deze mat kan de eerste paar keer dat je hem gebruikt een beetje rubberachtig ruiken (pro tip: lucht hem een ​​hele tijd uit), maar dat is veel te verkiezen boven een kiemachtige stank, amiriet? Bovendien is het omkeerbaar en de demping is zowel zacht als ondersteunend. Het feit dat het in deze rustige varentint komt, is de kers op de taart.

Nu winkelen: Lululemon The Reversible Mat 5mm Textured, $ 88

2. Katoen op yogamat, $ 30

De zoektocht naar een kwalitatieve, betaalbare yogamat is voorbij. Deze optie van $ 30 van Cotton On is lichtgewicht, gemakkelijk schoon te maken en wordt geleverd in vier kleuren (groenblauw, zwart, grijs en blush).

Nu winkelen: Cotton On Yoga Mat, $ 30

3. FP Movement x Yoga Zeal Tie-Dye Yogamat, $ 79

Op een dag kunnen we terugkijken op alle tie-dye die we het afgelopen jaar hebben gedragen, huiveren en nooit meer beloven. Die dag is niet vandaag, dacht ik, want FP Movement en Yoga Zeal kwamen samen om deze suède-zachte schoonheid ter wereld te brengen. De achterkant is gemaakt van biologisch afbreekbaar rubber dat niet verschuift en niet opdroogt, zelfs niet als je het op tapijt gebruikt. De bovenkant van de mat is ook ongelooflijk gripvast, dus hij werkt zowel voor zweterige yogastromen als voor HIIT-trainingen.

Shop nu: FP Movement x Yoga Zeal Tie-Dye yogamat, $ 79

4. Alo Yoga Warrior Mat, $ 100

De Warrior Mat is een go-to voor zowel yoga als andere soorten oefeningen omdat hij antislip en vochtafvoerend is. De nieuwste kleur is deze markeerstift geel, maar als dat te fluorescerend is voor jouw smaak, is hij ook verkrijgbaar in een assortiment van meer gedempte tinten, zoals donkerblauw en grijs.

Nu winkelen: Alo Yoga Warrior Mat, $ 100

5. Manduka Welcome Begin Yoga Mat, $ 48

Het kan intimiderend zijn om met yoga te beginnen, maar deze vrolijke mat kan je misschien juist inspireren om te beginnen. Bovendien is het een van de dikkere matten op deze lijst, dus het biedt veel kussen en ondersteuning. En een uitlijningsstreep helpt beginners om zichzelf correct te positioneren, en het is omkeerbaar.

Nu winkelen: Manduka Welcome Begin Yoga Mat, $ 48

6. Gaiam Performance Cork yogamat, $ 40

Kurk is een antimicrobieel, sneldrogend en natuurlijk materiaal dat een balans biedt tussen kussen en ondersteuning. Het helpt ook bij het absorberen van geluid, dus het is de perfecte mat om thuis op te oefenen zonder je onderburen te irriteren.

Nu winkelen: Gaiam Performance Cork yogamat, $ 40, -

7. Jade Yoga Harmony Yogamat, $ 105

Lange mensen, maak je klaar om je mat te ontmoeten (ch). Deze duurzaam gemaakte wordt geleverd in een extra lange versie die je 15 cm extra oppervlak geeft om mee te werken.

Nu winkelen: Jade Yoga Harmony Yogamat, $ 105, -

Oh Hallo! Je ziet eruit als iemand die houdt van gratis trainingen, kortingen voor populaire wellness-merken en exclusieve Well + Good-content. Meld u aan voor Well +, onze online community van wellness-insiders, en ontgrendel uw beloningen onmiddellijk.

E-mailadres invoeren